Wege Siła, Brendan Brazier

  Dieta Roślinna dla sportowców i miłośników aktywnego trybu życia „Thrive” Brendana Braziera w końcu po polsku! W 10 rocznicę pierwszego wydania „Wege Siła” autorstwa bestsellerowego autora [...]

Zdrowy brud, Dr Maya Shetreat-Klein

  Brudne owoce i warzywa, baterie, mikroby i robaki mogą uratować zdrowie. Ze zdrowiem naszych dzieci jest coraz gorzej. W ciągu ostatnich lat naukowcy obserwują bezprecedensowy wzrost [...]

Księga soków, Michael T. Murray

  Księga soków to  prawdziwa skarbnica wiedzy na temat wartości odżywczych poszczególnych owoców i warzyw oraz sposobów na to, jak należy je łączyć, aby dostarczyć organizmowi wszelkich [...]

Vege kociołkowanie, Ewa Hangel

  Kociołkowanie a la Ewa Hangel to nie tylko gotowanie, to także nowy styl weekendowego wypoczynku, przepyszne potrawy, udane imprezy i koniec nudy podczas wyjazdów. To nowa moda, która [...]

Dieta ze smakiem, Kinga Paruzel

  Twój wygląd zaczyna się w kuchni! Ponad 100 fit przepisów. Sycące śniadania, wyborne obiady i boskie desery. Czy można odżywiać się zdrowo nie pozbawiając się zarazem przyjemności [...]

Superfood, Damian Kordas

  Najnowszą książkę Damian Kordas napisał zainspirowany własnymi poszukiwaniami odpowiedniej diety. Jako osoba chora na cukrzycę musi szczególnie dbać o to, co je. Po diagnozie próbował [...]

BEZ ZBÓŻ, BEZ BÓLU, Peter OSBORNE

  Dr Peter Osborne, autorytet w sprawach wrażliwości na gluten i alergii pokarmowych, stwierdził, że zboża, nawet uważane dotąd za bezpieczne, takie jak kukurydza i ryż, mogą siać [...]